Barnfamiljens sommarstad Båstad

Barnfamiljens sommarstad Båstad

Att vara ute på semester med hela barnfamiljen är roligt, trevligt och härligt. Det bästa är att på Bjärehalvön och i staden Båstad väntar alltid ett spännande äventyr för hela barnfamiljen; alltid Mer »

Golf, segling och bad

Golf, segling och bad

Sommarstaden Båstad. Här möts du av en golfgreen som är grönare, en segelvind som är friskare och badvatten som känns både saltare och hälsosammare. Det är på västkusten man vet att sommaren Mer »

Sveriges första padelklubb

Sveriges första padelklubb

Att Sveriges första padelklubb återfinns i Båstad är inte så konstigt med tanke på att det så tidigt anlades tennisbanor här. Den första padelbanan byggdes år 2009 och var den första i Mer »

Olika semesterboenden i Båstad

Olika semesterboenden i Båstad

Båstad ligger väldigt vackert – havet på ena sidan och naturen på den andra. Detta medför att boendena i Båstad är både pittoreska och charmiga. Semesterdrömmen om att bo vid havet och Mer »

Välkommen till Allt om Båstad

Bada i Båstad

En av sommarens allra största nöjen är att bada ute. Augusti är en fantastisk månad för sol och bad! Enligt statistik så är det i dessa tider som väder är som allra bäst i söder, så se till att utnyttja sommaren trots att semestern kanske är slut. I Båstad med omnejd finns otroligt fina badplatser