Barnfamiljens sommarstad Båstad

1024px-Norrvikens_trädgårdar_3

Att vara ute på semester med hela barnfamiljen är roligt, trevligt och härligt. Det bästa är att på Bjärehalvön och i staden Båstad väntar alltid ett spännande äventyr för hela barnfamiljen; alltid ett spännande äventyr för hela familjen väntandes runt nästa hörn. Västkustens fina miljöer återfinns både i stadsmiljön och vid stränderna liksom längre in mot Hallandsåsen. I Båstad och dess omgivningar hittar ni aktiviteter och semesternöjen för både stora och små. 1024px-Norrvikens_trädgårdar_3För att nämna några: det finns klätterväggar, skatepark, kiteflygning, bio, lekplatser. Läsare kan här ta del av fem listade aktiviteter och själv skapa sig en uppfattningen vilka eller vad som skulle kunna passa.

Fem aktiviteter i Båstad:

1. Besök och upplev Norrvikens trädgårdar och dess fantastiska blomsterprakt, natur och miljö. Barnen kan vandra genom Sallys sagoslinga – en kortare variant som bjuder på trolska miljöer för de mindre besökarna. Vuxna och de lite ädre barnen kan med fördel ta del av den längre trädgårdspromenaden Abelins slinga som bjuder på vyer och platser du inte visste fanns!

2. Vill man rulla klot är Bowling-Xbowl i centrala Båstad ett bra ställe att fördriva kvällen med barnfamiljen. Här erbjuds även matbuffé för hungriga spelare. Är man intresserad av racketsporten padel erbjuds spelbanor för sporten. Spelsättet är enklare än tennis vilket gör det lämpligt för hela familjen att prova på!

3. En klassiker på semestern är Minigolf. Här bekänner familjens sämsta förlorare fort färg! För hur svårt kan det vara att få bollen i hålet? Minigolf finns på en rad olika platser i närområdet av Båstad. Två campingplatser som bland många andra erbjuder minigolf är Torekov Camping och Båstad Camping.

4. Gillar man vattenäventyr, rutschkanor och saltvattenpool rekommenderas en dagsutflykt till Malenbadet. Här finns vattenlek för hela familjen på ett och samma ställe.

5. Är det någon i familjen intresserad av att åka skateboard? Om så är fallet har Båstad en egen skateboardpark. Ta med brädan och åk eller titta på andra som åker.